Kthehu pas
26.11.2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV (KPMM. UA. Nr. 042019) KODI I SJELLJES DHE ETIKËS NË KOMISIONIN E PAVARUR PËR MINIERA DHE MINERALE