Kthehu pas
03.09.2015

Njoftim

Më datën 08.09.2015 në ora 10:00 në Hotel Victory, KPMM organizon një punëtori. Në këtë punëtori janë ftuar të marrin pjesë të gjitha institucionet relevante, ku do të njoftohen me draft planin të hartuar nga KPMM dhe MMPH, lidhur me parandalimin e operimeve ilegale në sektorin minerar.