Kthehu pas
14.11.2019

Njoftim

Njoftoheni për punëtorinë e radhës :

“UDHËZUESI PËR MIRËADMINISTRIM TË – AKTIVITETEVE MINERARE DHE MJEDISORE”

Punëtoria do të mbahet në:

Milloshevë (Obiliq): 15 Nëntor 2019
Vendi: Hotel Amazona
Koha: 10:00-12:00