Kthehu pas
04.04.2018

Njoftim

Konferencë Ndërkombëtare

SEKTORI MINERAR DHE RESURSET MINERALE KOSOVË-SHQIPËRI

(16.05.2018-17.05.2018)

Njoftim

Për shkak të kërkesave të shumta për zgjatjen e afatit për dorëzimin e punimeve, organizatoret e konferencës morën vendim që afati për pranimin  e punimeve të zgjatet deri më  20.04.2018. Punimet e dërguara pas kësaj date nuk do te merren parasysh.