Kthehu pas
22.10.2015

KPMM publikon në media fushatën e vetdijësimit për ndalimin e aktiviteteve ilegale minerare

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale në vazhdën e aktiviteteve për ndalimin e operimeve minerare ilegale, ka publikuar në media (RTK dhe KosovaPress) njoftimin për përkushtimin e KPMM-së në bashkëpunim me institucionet tjera për të ndaluar veprimet ilegale në shfrytëzimin e resurseve minerale të Republikës së Kosovës. Përveç këtyre dy mediumeve, videoja mund të shikohet në internet këtu.