Kthehu pas
07.09.2018

BROSHURA INFORMUESE PËR PARANDALIMIN E AKTIVITETEVE TË JASHTËLIGJSHME MINERARE

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale në bashkëpunim me Drejtorinë e Hetimeve për Krime të Rënda dhe MMPH-në  do të mbajnë një prezantim  të Broshurës Informuese të Aktiviteteve të Jashtëligjshme Minerare.

Në këtë Prezantim  janë të ftuar:

  • Komisioni Parlamentarë për Zhvillim Ekonomik
  • Ministria e Zhvillimit Ekonomik (MZHE)
  • Policia e Kosovës, Shefat e të gjitha Regjioneve
  • Nga dy përfaqësues nga Komunat- Drejtoria e Inspektoratit dhe ajo e Mjedisit
  • Asociacioni i Komunave të Kosovës
  • GIZ-i dhe
  • USAIDI
  • Përfaqësues të mediave

Agjenda dhe Broshura Informuese do jenë në këtë link.