Kthehu pas
05.10.2016

Takim me Sekretarin e Ambasadës Hungareze në Kosovë

Me 05.10.2016 duke filluar në ora 10:00, Bordi i KPMM-së mbajti një takim bashkëpunimi me Sekretarin e parë të Ambasadës Hungareze në Kosovë, ztr. Tamas Gergely. Përveç tjerash gjatë takimit u bisedua edhe mundësia e bashkëpunimit në mes të Republikës së Hungarisë dhe Republikës së Kosovës në Sektorin Minerar