Kthehu pas
08.11.2016

Takim me Përfaqësuesit e Kompanisë “BISEK”sh.p.k nga Polonia

Me 08.11.2016, Bordi dhe Drejtori i KPMM-së pritën në takim Përfaqësuesit e Kompanisë “BISEK”sh.p.k nga Polonia. Në ketë takim u diskutua rreth sektorit minerar si dhe investimeve të mundshme nga kjo Kompani në Republikën e Kosovës, kryesisht në shfrytëzimin dhe përpunimin e Magneziteve.

Kompania u njoftua nga Bordi i KPMM-së me Ligjin e Minierave dhe Legjislacionin Minerar  për ketë sektor në Republikën e Kosovës.