Kthehu pas
01.02.2017

Takim me kryetarin e kuvendit komunal te Drenasit z.Ramiz LLadrovci

Sot me 01.02.2017; Bordi dhe drejtori i KPMM-se te udhëhequr nga kryesuesi i Bordit Musa Shabani zhvilluan një takim pune me kryetarin e kuvendit komunal te Drenasit z. Ramiz LLadrovci.

Ne takim u diskutuan tema te rëndësisë per komunën te ndërlidhura me aktivitetin minerar. Ne veçanti u diskutua mbi rendësin qe ka industria minerare ne punësim, ekonomi dhe zhvillimin e komuniteteve lokale.

Te dyja palët u pajtuan per vazhdimin dhe rritjen e bashkëpunimit ne fushën e aktiviteteve minerare dhe apo projekteve me interes per qytetaret dhe komunitetin.