Kthehu pas
02.02.2018

Sektori Minerar në Kosovë

Sot me 01.02.2018 Bordi i KPMM-së, priti në takim z. Mohamed Rali Badissy nga Commercial Law Development Program (CLDP) dhe z. Dren Pozhegu Këshilltar Ekonomik nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, qëllimi i takimit ishte diskutime rreth sektorit Minerar në Kosovë dhe rreth iniciativës për ndryshimin e Ligjit për Minera dhe Minerale.