Kthehu pas
08.09.2015

Punëtoria – Plani operativ për ndalimin e operimeve ilegale

KPMM, në vazhdën e aktiviteteve të rregullta, më datën 08.09.2015 në Hotel Victory, organizoi punëtorinë “Plani operativ për ndalimin e eksploatimeve ilegale të rërës dhe zhavorrit”. Në këtë punëtori morën pjesë institucionet relevante, ku u shpeh shqetësimi për mjedisin ne Kosovë i cili është degraduar në masë jashtëzakonisht të madhe nga operimet ilegale. Përfaqësuesit e institucioneve në këtë takim u zotuan se do të ofrojnë bashkëpunim dhe do ta mbështesin KPMM-në në parandalimin e operimeve ilegale.

  • Gure me permasa per shitje

  • Pusi ne Belo Brdo

  • Zhveshje qe tregon shtresezimin e linjitit dhe llumrat e ngurtesuara gelqerore

  • Larje shlihash (koncentrati)