Kthehu pas
19.10.2015

KPMM tejkalon planin për inkasimin e të hyrave për vitin 2015

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale sipas raportit Departamentit të Financave i datës 16.10.2015, ka realizuar inkasimin e të hyrave 100.13%. KPMM në muajin tetor ka tejkaluar për 0.13% planin vjetor për inskasimin e të hyrave të planifikuara për vitin 2015. Tabela e mëposhtme paraqet pasqyrën e planifikimit dhe realizimit të inkasimit të të hyrave për vitin 2015.