Kthehu pas
01.10.2015

KPMM i dhuron shkollës pajisje kompjuterike dhe inventar

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale më datën 01.10.2015 i dha donacion Shkollës Fillore “Hasan Prishtina” në Prishtinë pajisje komjuterike dhe inventar për zyre (8 kompjuterë dhe monitorë, 2 fotokopje, 19 karriga). Këtë inventarë KPMM e ka tjetërsuar nga lista e aseteve, dhe sipas procedurave i ka dhënë si donacion kësaj shkolle.