Kthehu pas
01.09.2020

Komunikatë – Takim me Ministrin e Tregtisë dhe Industrisë

Komunikatë

Prishtinë – 01 shtator 2020

Takim me Ministrin e Tregtisë dhe Industrisë

Avdi Konjuhi ud. i kryesuesit te Bordit dhe Ramiz Krasniqi drejtor i KPMM-së sot kanë zhvilluar një takim pune me z. Vesel Krasniqi Ministër i Ministrisë se Tregtisë dhe Industrisë.
Përkrahja e bizneseve ne këto kushte të rënda te pandemisë për zhvillimin ekonomik të vendit ishte tema e diskutimit te takimit.

Të dy palët u pajtuan  qe te shkëmbehen te gjitha te dhënat ne mes Ministrisë përkatëse dhe KPMM-së sa i përket sektorit të minierave.

Takimet do te vazhdojnë edhe ne te ardhmen ne kudër te bashkëpunimit profesional dhe shkencor në mes te dy institucioneve.