Kthehu pas
04.04.2018

Komisioni për Recensim

Konferencë Ndërkombëtare

SEKTORI MINERAR DHE RESURSET MINERALE KOSOVË-SHQIPËRI

(16.05.2018-17.05.2018)

 

 

Komisioni për Recensimin e punimeve:

  1. Kemajl Zeqiri, Kryetar i Komisionit Recensues-KPMM
  2. Naser Peci, Anëtarë – UMIB
  3. Rrahim Kelmendi, Anëtarë – KPMM
  4. Halime Hajra, Anëtarë – KPMM
  5. Fidaim Sahiti, Anëtarë – MZHE