English Albanian Serbo-Croatian
Vendndodhja Për KPMM Për Kosovën Xehetaria dhe gjeologjia Udhëzues për investitor Shitja e të dhënave GIS Downloads Dyqani i te dhenave
Për KPMM Shpallje
Date: 10/17/2017
Shpallje

Mundesi punesimi» Njoftimi vazhdimi i afatit per aplikim – PDF-File, 146.5 KB


» Shpallja e rekrutimit – 02.06.2017 – PDF-File, 258.1 KB


» Aplikacion per punesim – DOC-File, 198.5 KB
© by ICMM 2005
Contact
FAQ
Disclaimer