English Albanian Serbo-Croatian
Vendndodhja Për KPMM Për Kosovën Xehetaria dhe gjeologjia Udhëzues për investitor Shitja e të dhënave GIS Downloads Dyqani i te dhenave
Vendndodhja Pyetje të bëra shpesh
Date: 10/17/2017
Pyetje të bëra shpesh

Pyetje teknike

Pyetje:  Cili eshte shfletuesi i rekomanduar për të shikuar më mirë këtë sajt?
Pergjigje:  Microsoft Internet Explorer 6 ose më i ri.

Pyetje: Cilat janë kërkesat e domosdoshme për të aplikuar GIS-in dhe portalin e të dhënave?
Pergjigje: Kërkesa e domosdoshme minimale është shfletuesi azhur. Ju duhet të keni artificat (cookies) dhe Activescript/Javascript të afta për të vënë në punë GIS-in dhe portalin e të dhënave. Në IE shko në parametrat e internetit dhe rregullo ato.

Pyetje: Unë marr përherë mesazhin “gabim …a të përdor butonin para ose mbrapa …”?
Pergjigje: Ose artificat (cookies) nuk janë të aktivizuara ose shfletuesi juaj është duke fshehur faqet e internetit dhe nuk kërkon për një version më të ri të adresës në server. Në IE, shko te parametrat e internetit dhe rregullo parametrat në bazë të të cilave shfletuesi juaj kerkon për një adresë të re kurdo që një faqe e re është kerkuar. Në parim faqet përmbajne informacion që i thonë shfletuesit tuaj të mos fshehë asnjë përmbajtje.


Probleme sigurie

Pyetje: A është Kosova vend i sigurt?
Pergjigje: Po, definitivisht është.

© by ICMM 2005
Contact
FAQ
Disclaimer